Programma gemist?

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop. David trekt zich terug, maakt een lange wandeling om na te denken. Susanne en Mara zijn stik nerveus. Ligt hun toekomst in Roemenië? David spreekt zich uit. Heeft deze boer zijn vrouw gevonden? Olke moest vorige week afscheid nemen van Alberdien en toen bleek Sandra opeens last te hebben van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik ben verrast. De hele week was ze aardig en lief. Ik moet nog even bijkomen van de terughoudendheid van Sandra, hier had ik niet op gerekend”, laat hij weten. Sandra probeert haar blokkade te verklaren. Ze neemt even afstand. Gaat ze wel mee op citytrip? Van Olke hoeft dat alleen als ze er serieus voor gaat… Marc en Annekim gaan op ‘citytrip’ in de wilde natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen en neushoorns spotten, er samen tussenuit. Tijd voor elkaar. En met z’n tweetjes een tent opzetten is ook voor hen de ultieme relatietest. In Canada ontdekken Riks en Marit meer van het land en van elkaar. Riks worstelt met zijn gevoel. Groeien ze tijdens deze dagen meer naar elkaar toe? Herman en Fleur zijn voor het eerst met een geliefde op vakantie. Samen op stap naar een Frans kasteel in de Loire. “Bedankt dat je naar me toe gekomen bent”, zegt Herman tegen Fleur “Ik wil dit nooit meer stuk laten lopen”.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!