Programma gemist?

Fashionchick make-over gemist?

16-04-2017 19:00

Fashionchick make-over - Nieuw: Fashionchick make-over

Vandaag start een nieuw make-overprogramma bij Net5. In Fashionchick make-over helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen (zus van..) zes verschillende lucky ladies om hun stijl (terug) te vinden. Deze dames zijn opgegeven door geliefden en bekenden met een specifieke reden. Met als doel om ze nog leuker, knapper en mooier te maken dan ze al waren. Jarenlang was het dé guilty pleasure in programma's als AVRO's Service Salon, De 5 Uur Show en Koffietijd: de make-over. Ingedutte tantes werden door streng kijkende stylisten, visagisten en kappers in een broekpak gehesen en kregen en passant een fris make-up en een hippe asymmetrische bob aangemeten. Met Fashionchick Make-Over keert die door velen zo geliefde transformatie terug.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Fashionchick make-over gemist

In Fashionchick Make-over helpen blogster en presentatrice Yara Michels, visagiste Xelly Cabau van Kasbergen en styliste Patty Zomer zes ver...

Uitzending gemist van Fashionchick make-over? Hier kun je alle uitzendingen van Fashionchick make-over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!