Programma gemist?

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

01-05-2017 21:31

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Nieuw: Het Roer Om: Ons Droomhotel

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf opent. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken? Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. In de eerste aflevering keren de 58-jarige Keith en de 55-jarige Zoe, die pas drie jaar samen zijn, hun oude leven de rug toe om een gastenverblijf te beginnen in het kleine vissersdorpje Brixham. Een klein nadeel is dat het pand dat ze gevonden hebben nog van beneden tot boven gerenoveerd moet worden… Het duurt niet lang voordat de twee erachter komen dat samenwonen en -leven een lastige taak blijkt, vooral als er een belangrijke deadline te halen is. Daarbij komt dat ze beiden nog nooit een groot project hebben uitgevoerd en volledig onbekend zijn met werken in de horeca. Vragen de oplopende kosten en wonen in een bouwval te veel van hen of openen ze, zoals gepland, in de lente hun droomhotel?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!