Programma gemist?

Rik over de Grens gemist?

01-05-2017 21:55

Rik over de Grens - Nieuw: Rik over de Grens

Jarenlang vertelde Rik van de Westelaken als journaalpresentator nieuwsverhalen van over de hele wereld. Nu verlaat hij de studio en reist hij zelf de wereld over en bezoekt hij groepen mensen die – soms vrijwillig, soms noodgedwongen – een opmerkelijk leven leiden. Hij trekt een paar dagen met ze op, nieuwsgierig naar hun verhalen en ervaringen. Waarom hebben ze de keuzes gemaakt die hun – in onze ogen – ‘anders’ maken? En hoe reageert hun omgeving daarop? Rik over de grens is vanaf vanavond te zien bij Net5. In de eerste aflevering onderzoekt Rik van de Westelaken het leven in een Amerikaans dorpje met 120 zedendelinquenten. Strenge wetten dwingen deze ex-gevangenen naar het afgelegen Miracle Village in Florida. Rik ontmoet verschillende ‘sex offenders’ en hoort hun verbijsterende en shockerende verhalen: van de jongen die zegt dat hij per ongeluk kinderporno heeft gedownload tot de grootvader die toegeeft zijn kleindochter te hebben misbruikt. Riks zoektocht krijgt een verrassende wending als hij in een nabij gelegen dorp een kerkdienst bijwoont, waar dorpsbewoners en zedendelinquenten vredig naast elkaar in de kerkbanken zitten. De afgelopen maanden is Rik van de Westelaken veel op reis geweest voor zijn nieuwe programma. Zijn zoektocht naar bijzondere leefgemeenschappen bracht hem over de hele wereld. In Mexico trekt Rik op met fanatieke aanhangers van de religieuze stroming Santa Muerte. In Zuid-Afrika bezoekt hij het 100% blanke dorp Oriana. In Nevada, het enige stukje Amerika waar prostitutie legaal is, brengt Rik een bezoek aan de beruchte bordelen aldaar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Rik over de Grens gemist

Jarenlang vertelde Rik van de Westelaken als journaalpresentator nieuwsverhalen van over de hele wereld. Nu verlaat hij de studio en reist h...

Uitzending gemist van Rik over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Rik over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!