Programma gemist?

De Mis(s) Verkiezing gemist?

06-05-2017 20:30

De Mis(s) Verkiezing - Live: Mis(s) Verkiezing

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. De uitzending wordt gepresenteerd door Kees Tol en initiatiefneemster Lucille Werner. De Mis(s)verkiezing gaat over uiterlijke schoonheid, maar vooral ook over lef en een ijzersterke persoonlijkheid. Dit jaar hebben zich zo’n 150 deelnemers aangemeld, een veel groter aantal dan voor de edities van 2006 en 2007. Uiteindelijk doen er vanavond acht vrouwen mee. Hun leeftijden liggen tussen de 17 en 42 jaar en allemaal hebben ze een missie: de emancipatie van mensen met een handicap kracht bijzetten en vooroordelen wegnemen. De mooiste en krachtigste vrouw wordt gekroond tot Mis(s) 2017. Zij zal zich een jaar lang inzetten voor een sterkere positie van de 1,8 miljoen mensen met een handicap in Nederland. De jury van Mis(s)verkiezing bestaat uit oud-winnares Roos Prommenschenkel, voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die bekend staat om zijn geheel eigen kijk op de Nederlandse vrouw. Zij becommentariëren de verschillende rondes en uiteindelijk bepaalt de kijker door te sms'en wie er dit jaar wint. The Voice of Holland-winnares Pleun treedt op en er zijn interviews te zien met onder andere de blinde Italiaanse tenor Andrea Bocelli.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!