Programma gemist?

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

09-05-2017 00:08

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Start: Armin Van Buuren Is Mr. Perfect

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste dj die met een soloshow in de Amsterdam ArenA staat. Daar ontvangt hij een rits aan speciale nationale en internationale artiesten. Beide shows zijn inmiddels zo goed als uitverkocht, maar RTL biedt de kijker de mogelijkheid om beide shows (semi)live vanaf de bank te volgen. Op 12 mei zal Concentrate-host Kaj Gorgels live backstage verslag doen op het YouTube-kanaal van Concentrate. Op 13 mei is Johnny de Mol in de ArenA aanwezig om in het RTL 4-programma ‘Armin Only: Live vanuit de ArenA’ een kijkje achter de schermen te geven. Tot slot brengt RTL 4 in deze week voorafgaand aan de liveshow iedere dag een documentaire uit de reeks ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’. In ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’ wordt een inkijk in het leven van Armin van Buuren gegeven. Afgelopen december is hij 40 geworden en daarnaast zit hij twintig jaar in het vak. Hoe is zijn carrière begonnen en wat heeft hij moeten opgeven om te komen waar hij nu is? Hoe gaat hij om met de druk en verwachtingen nu hij al vijf keer tot de nummer één dj ter wereld verkozen is? Waar haalt hij tegenwoordig de kick uit? En wat staat er nog op zijn bucketlist? Armin wordt gevolgd in zijn voorbereidingen naar zijn grootste solo dj-show ooit en dierbaren zoals zijn vrouw Erika en zijn ouders komen aan het woord. Armin van Buuren is maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft de afgelopen twintig jaar diverse andere prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 verschillende landen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!