Programma gemist?

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

16-05-2017 22:55

2Doc: How to meet a mermaid - Docu: How to Meet a Mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekeerd van een duikvakantie, naar de Mexicaanse zeesurfer Miguel die op zoek is naar vrijheid, naar de Britse Rebecca die van een cruiseschip is verdwenen. Allemaal hebben ze hun eigen redenen om de zee als laatste toevluchtsoord te zien. De zee kan schitterend en onschuldig zijn en een volgend moment een verwoestende kracht hebben. Meanderend op, in en boven water probeert Schrijber dit ongrijpbare spanningsveld te doorgronden. In How To Meet a Mermaid verbindt de zee de levens van Rebecca, Lex en Miguel die zich afspelen in, op en onder het wateroppervlak. De zee is een psychopaat van het zuiverste water: zowel schoonheid als gevaar, vriend als vijand. Via de stemming van het water wordt de kijker deelgenoot van de twijfels, verdriet en moed van de hoofdpersonen die hulp zoeken bij de oceaan. Ook regisseur Coco Schrijber richt zich tot de oceaan voor antwoorden over haar verdwenen broer, maar hoe begripvol, krachtig of rustgevend de zee ook is, uiteindelijk is zij gewoon water en onverschillig voor onze vragen. Rebecca, Lex en Miguel en hun nabestaanden moeten zichzelf zien te redden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!