Programma gemist?

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

22-05-2017 21:31

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittanniƫ. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar in de heuvels hun eigen droomhotel te openen. Het dappere koppel riskeert al hun spaargeld voor een nieuw leven in de zon, waarbij ze vakantiegangers ontvangen in hun prachtige ecohotel. Maar dat hotel moet wel eerst gebouwd worden!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!