Programma gemist?

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist?

03-06-2017 11:00

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden - Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden

Pontificale eucharistieviering bij gelegenheid van de bisschopswijding van Ron van den Hout en het in bezitnemen van de zetel van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Pontificale eucharistieviering vanuit de Sint Jozefkathedraal in Groningen bij gelegenheid van de bisschopswijding van mgr. Ron van den Hout en het in bezitnemen van de zetel van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Hoofdcelebrant en eerst-wijdende bisschop: Kardinaal Wim Eijk, concelebrerende en wijdende bisschoppen: mgr. De Korte en mgr. Mutsaerts. Muzikale ondersteuning: Sint Jozefkoor o.l.v. Sjoerd Ruisch.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!