Programma gemist?

Gezond Verstand gemist?

06-06-2017 21:25

Gezond Verstand - Gezond Verstand: o.a. goudmasker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoestdrank presenteren. Kunnen zij het artsenpanel overtuigen om hun middel wetenschappelijk te laten testen? In Gezond Verstand komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van 3 huisartsen. Helpt een bananenschil tegen wratten, zingen tegen snurken en een speciale ketting tegen de pijn van doorkomende tandjes bij baby’s? De deelnemers geloven heilig in de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het artsenpanel zal beoordelen of zij er ook heil in zien en of het de remedie wetenschappelijk wil testen. Werkten ze ook echt?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!