Programma gemist?

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

11-06-2017 07:55

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice werd op 17 oktober 1950 in Indonesië geboren. Samen met haar broertje struinde ze festivals en talentenjachten af. Op haar elfde jaar had ze haar eerste hitje. Het was het begin van een imposante zangcarrière. In Nederland werd Sandra als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. In 1972 vertegenwoordigden ze samen Nederland op het Eurovisie Songfestival en behaalden de vierde plaats met het nummer 'Als het om de liefde gaat'. Daarna stond ze voor ons land nog twee keer op het hoofdpodium van het Europese muziekspektakel: In 1976 met 'The party's over' en drie jaar later onder de naam Xandra met het nummer 'Colorado'. Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!