Programma gemist?

35 jaar TV Show gemist?

14-06-2017 17:05

35 jaar TV Show - 35 jaar TV Show

Met: de excentrieke Japanse miljardaire Masako Ohya, de Japanner Nori en zijn 29 jaar oudere geliefde Lili en de overlevenden van de legendarische vliegtuigcrash in de Andes in 1972. De excentrieke Japanse miljardaire Masako Ohya is uiterlijk een naïeve verschijning, maar in werkelijkheid een altijd in het roze geklede keiharde zakenvrouw. Verder de unieke liefdesgeschiedenis van de Japanner Nori en zijn 29 jaar oudere geliefde Lili. Zij verliet man en 4 kinderen voor wat uiteindelijk haar grote liefde bleek te zijn. Maar zijn ze nog bij elkaar nu hij 51 is en zij bijna 80 jaar? En de overlevenden van de legendarische vliegtuigcrash in de Andes in 1972, waarbij praktisch een voltallig rugbyteam om het leven kwam. De 16 overlevenden hebben het gered door delen van de lichamen van hun overleden ploeggenoten te eten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

35 jaar TV Show gemist

Uitzending gemist van 35 jaar TV Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 35 jaar TV Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 35 jaar TV Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 35 jaar TV Show? Hier kun je alle uitzendingen van 35 jaar TV Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!