Programma gemist?

De Nieuwe Garde gemist?

14-06-2017 21:30

De Nieuwe Garde - De Nieuwe Garde

Jonge veelbelovende chef-koks Syrco Bakker, Ryan Bahadour, Arturo Dalhuisen en Estee Strooker worden in de keuken en het dagelijks leven gevolgd. Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Syrco Bakker, runt als chef-kok het restaurant met 1 ster van Sergio Herman: 'Pure C' in het Zeeuwse Cadzand. De perfectionistische Syrco bouwt daarbij een nieuw huis met zijn vriendin en ook 'Pure C' en het bijbehorende hotel krijgen een make-over. Ryan Bahadour, zoon van tweesterrenchef Soenil Bahadour, gaat na een mislukt avontuur aan de slag bij sterrenzaak 'De Karpendonkse Hoeve'. Hier zal hij de zittende chef-kok gaan vervangen. In dezelfde periode zit het privé niet altijd mee en dat valt hem zwaar. Chef-kok Arturo Dalhuisen, protegé van driesterrenchef Jacob Jan Boerma, is gevraagd om Boerma's restaurant 'The White Room' in het Krasnapolsky-hotel in Amsterdam te leiden. Een prestigieus project wat betekent dat hij geen vrije tijd meer heeft en zijn familie en vrienden nauwelijks ziet. Laat staan dat hij ruimte heeft voor een relatie. Alles offert hij op voor dit project, zijn grote droom. Estee Strooker, tv-kok, eigenaresse van restaurant 't Amusement en saladebar 'Slaatje Bla' in Arnhem, voorvechtster van duurzaam eten, merkt dat ze de afgelopen jaren te veel hooi op.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Nieuwe Garde gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Garde? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Garde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!