Programma gemist?

RTL Sneak Preview: Transformers 5 - The Last Knight gemist?

16-06-2017 20:24

RTL Sneak Preview: Transformers 5 - The Last Knight - Afl. 1

Vooruitblik op 'Transformers: The Last Knight', het nieuwste deel in de succesvolle sciencefictionfilmserie. Autobot-leider Optimus Prime wordt vermist terwijl de aarde opnieuw een grote dreiging vreest.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Sneak Preview: Transformers 5 - The Last Knight gemist

Vooruitblik op 'Transformers: The Last Knight', het nieuwste deel in de succesvolle sciencefictionfilmserie. Autobot-leider Optimus Prime wordt vermist terwijl de aarde opnieuw een grote dreiging vreest. Een team van onwaarschijnlijke bondgenoten probeert de geschiedenis van de Transformers op aarde te doorgronden om de toekomst van de planeet veilig te stellen.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: Transformers 5 - The Last Knight? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: Transformers 5 - The Last Knight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!