Programma gemist?

Fons bij de buren gemist?

27-06-2017 20:35

Fons bij de buren - Nieuw: Fons bij de buren

Portugal, Duitsland, Polen, Frankrijk en Ierland zijn de Europese landen die Fons de Poel deze zomer gaat doorgronden. Net als vorige zomer reist de presentator door Europa om de ziel van onze buren te zoeken. Fons de Poel wordt in ieder land gegidst door een taxichauffeur met wie hij op zoek gaat naar kleine en grote geschiedenissen die het karakter van de natie hebben bepaald. Onverwachte gebeurtenissen en spontane ontmoetingen tekenen de afleveringen. In de zomer van 2016 bezocht De Poel onder de titel Blij met de buren al Hongarije, Engeland, Italië en Roemenië. In de eerste aflevering van Fons bij de buren rijdt Fons met taxi-chauffeur José Carlos Ferreira Pereira door Portugal. Een land om snel verliefd op te worden, vanwege de muziek en de warme en bescheiden inwoners. Portugal lijkt er, na de bejubelde Anjerrevolutie van 1974, amper in geslaagd om een volwassen middenklasse op te bouwen. Het gaat economisch niet goed, er is een enorme kloof tussen rijk en arm. Veel jongeren denken er over om Portugal te verlaten en hun heil elders te zoeken. Fons luistert met José Carlos naar de Fado-muziek van zangeres Amalia Rodrigues en gaat met hem mee naar de training van zijn enige zoon die op hoog niveau bokst. Met schrijver Arie Pos, biograaf van Gerrit Komrij, die al 27 jaar in Portugal woont, gaat Fons in gesprek over de stand van het land.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Fons bij de buren gemist

Uitzending gemist van Fons bij de buren? Hier kun je alle uitzendingen van Fons bij de buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!