Programma gemist?

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

30-06-2017 00:00

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. Femen is de feministische topless sensatie uit de Oekraïne. Ze zijn woedend op het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw: ze zijn als bruiden te koop of worden verhandeld in de seksindustrie. De actievoersters van Femen protesteren topless tegen deze door patriarchale krachten gecreëerde beeldvorming. De vrouwen krijgen steeds meer bekendheid in Europa, maar voor ze internationaal kunnen doorbreken moeten ze een aantal tegenstrijdige krachten in hun organisatie onder ogen zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!