Programma gemist?

De nieuwe Stradivarius gemist?

30-06-2017 20:25

De nieuwe Stradivarius - Tren van Enckevort

Accordeonist Tren van Enckevort boekt grote successen met Rowwen Hèze. Hij wil graag een kleine accordeon met de mogelijkheden van een grote accordeon maken. Accordeonist Tren van Enckevort boekt grote successen met Rowwen Hèze. Hij wil graag een kleine accordeon met de mogelijkheden van een grote accordeon maken. Tren doet inspiratie op in het Italiaanse Castelfidardo, een dorp waar je niet om de accordeon heen kan en waar vrijwel iedereen deze maakt of bespeelt. Hij leert hier de fijne kneepjes van het vak. In Nederland is het ambacht aan het verdwijnen. De gepensioneerde Noud Martinali gaat nog eenmaal aan de slag om Tren, waar hij al eerder een accordeon voor bouwde, te begeleiden. En Tren ontwerpt samen met Rowwen Hèze-collega Jack zijn eigen logo dat in de accordeon wordt gegraveerd. Dominic Seldis is getuige van bloed, zweet, tranen en euforie tijdens het realiseren van Trens ideale accordeon. Tenslotte bezoekt Dominic het eerste optreden waarbij Tren het publiek kennis laat maken met zijn zelfgebouwde accordeon.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De nieuwe Stradivarius gemist

Uitzending gemist van De nieuwe Stradivarius? Hier kun je alle uitzendingen van De nieuwe Stradivarius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!