Programma gemist?

ERNST & BOBBIE En Het Geheim Van Monta Rossa gemist?

02-07-2017 09:58

ERNST & BOBBIE En Het Geheim Van Monta Rossa - Afl. 1

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een circusschool, slaat het noodlot toe. Het gebouw brandt af en om de circusschool te redden, moeten Ernst en Bobbie een grote schat opsporen. Terwijl zij via een speurtocht langs de gekste plekken op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ontvoerd. Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn onschuldige nichtje Indy, beleven Ernst en Bobbie spannende en gevaarlijke avonturen die leiden tot een spectaculaire climax op de top van de Monta Rossa. Samen met de kinderen van de circusschool proberen zij de directrice te bevrijden en de schat te redden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

ERNST & BOBBIE En Het Geheim Van Monta Rossa gemist

Uitzending gemist van ERNST & BOBBIE En Het Geheim Van Monta Rossa? Hier kun je alle uitzendingen van ERNST & BOBBIE En Het Geheim Van Monta Rossa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!