Programma gemist?

De nieuwe Stradivarius gemist?

07-07-2017 20:30

De nieuwe Stradivarius - Maria Paula Majoor

Violiste Maria-Paula Majoor, bekend van het Matangi Quartet, wil een viool bouwen die dezelfde warme sound produceert als haar oude vertrouwde viool, maar dan met een eigen signature-look. Ze reist naar het Italiaanse Cremona, waar beroemde vioolbouwers als Stradivarius, Amati en Guarneri eeuwen geleden atelier hielden. En nog steeds zijn hier honderden vioolbouwers gevestigd. Ze neemt uit het zogeheten vioolbos aldaar, waar ook de grote vioolbouwers hun hout vandaan haalden, een uniek stukje hout mee voor de bouw van haar eigen viool. Na deze reis stelt ze haar wensen bij en gaat ze aan de slag met vioolbouwer Bas Maas, een graag geziene gast bij internationale vioolbouwconcoursen. Maria-Paula werkt maandenlang in de werkplaats aan haar droomviool en de moed zinkt haar bijna in de schoenen, zeker als op het einde de viool in midden dreigt te breken. Dominic Seldis is getuige van bloed, zweet en tranen en euforie tijdens het realiseren van Maria-Paula's ideale viool. Tenslotte bezoekt Dominic het eerste optreden waarbij Maria-Paula het publiek kennis laat maken met haar zelfgebouwde viool.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De nieuwe Stradivarius gemist

Uitzending gemist van De nieuwe Stradivarius? Hier kun je alle uitzendingen van De nieuwe Stradivarius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!