Programma gemist?

Concert at SEA 2017 gemist?

08-07-2017 21:55

Concert at SEA 2017 - Verslag: Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o.a. te zien: Chef'Special, Kensington, Doe Maar, Racoon, Broederliefde, UB40, Gavin James, Sue the Night, Tom Odell en BLØF. De presentatie is in handen van Michiel Veenstra. “We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet”, vertelt Paskal Jakobsen van BLØF, organisator van het festival . “We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium. De absolute Nederlandse topacts zoals Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ilse DeLange en Kane. Ook onze goede vrienden van Counting Crows en buitenlandse gasten als Lenny Kravitz, Passenger, Bastille, Maria Mena, K’s Choice en Tom Chaplin (Keane) kwamen spelen.”
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!