Programma gemist?

Ik Hou Van Holland gemist?

08-07-2017 20:00

Ik Hou Van Holland - Herhalingen: Ik Hou Van Holland

Deze zomer wordt op de zaterdagavond van RTL 4 de familiespelshow Ik Hou Van Holland herhaald. Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis nemen het tegen elkaar op. Het team van Jeroen bestaat uit Jim Bakkum, Glennis Grace en Dr. Felix van der Wissel. De teamgenoten van Guus zijn: Esmée van Kampen, Dave Mantel en Janny van der Heijden. Hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes wordt getest.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!