Programma gemist?

De nieuwe Stradivarius gemist?

14-07-2017 20:35

De nieuwe Stradivarius - Eric Vaarzon Morel

Flamencogitarist, componist en theatermaker Eric Vaarzon Morel wil graag een akoestische flamencogitaar met een eigen signatuur. In Madrid ontmoet hij muzikanten en ambachtslieden die hem inspiratie bieden voor zijn eigen gitaar. Het duo Theo Scharpach en Menno Bos maakte onder andere gitaren voor Boudewijn de Groot, maar bijvoorbeeld ook voor Al di Meola en ander internationaal bekende gitaristen, en zijn gespecialiseerd in exclusieve handgemaakte gitaren. Zij begeleiden Eric in het maakproces. Maar kan Eric wel afscheid nemen van zijn eigen vertrouwde gitaar, waar hij al zijn hele leven op speelt? Dominic Seldis is getuige van bloed, zweet, tranen en euforie tijdens het realiseren van Erics ideale gitaar. Tenslotte bezoekt Dominic het eerste optreden waarbij Eric het publiek kennis laat maken met zijn zelfgebouwde gitaar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De nieuwe Stradivarius gemist

Uitzending gemist van De nieuwe Stradivarius? Hier kun je alle uitzendingen van De nieuwe Stradivarius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!