Programma gemist?

Het gevoel van de Vierdaagse gemist?

18-07-2017 19:05

Het gevoel van de Vierdaagse - Start: Het gevoel van de Vierdaagse

Het is een traditie en ook dit jaar is van vanavond tot en met komende vrijdag 21 juli Het gevoel van de Vierdaagse te zien bij KRO-NCRV. Een afwisselend programma waarin Fons de Poel en Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt. Dit jaar geen 25, maar 45 minuten dagelijks verslag van de vierdaagse, met naast Fons de Poel ook een van onze presentoren van De Wandeling, Sander de Kramer. Door deze extra zendtijd kunnen we op sommige verhalen wat dieper ingaan, wat drijft mensen om deel te nemen, welke verhalen schuilen hierachter?Fons en Sander laten het ons zien. In korte reportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 101ste editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitdrukt: “Dit is het wereldkampioenschap van gewone mensen, die een bijzondere prestatie neerzetten.”
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het gevoel van de Vierdaagse gemist

Verhalen over de Nijmeegse Vierdaagse. Programma over lopen, liefde en lijden.

Uitzending gemist van Het gevoel van de Vierdaagse? Hier kun je alle uitzendingen van Het gevoel van de Vierdaagse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!