Programma gemist?

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

25-07-2017 22:45

2Doc: When the Guns Go Silent - Docufilm: When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar hoe bereik je die na een halve eeuw gewapende strijd en drie mislukte vredesprocessen? Vier jaar werd er in Cuba onderhandeld om het complexe conflict tussen de FARC-guerrilla's, de staat, de milities, paramilitairen en de miljoenen slachtoffers te ontrafelen. Gedurende de moeizame onderhandelingen sloeg filmmaker Natalia Orozco erin om zowel met de rebellen als de vredesonderhandelaars van de overheid contact te houden. Het lukte haar om het moeilijke vredesproces te documenteren. In september 2016 zetten de FARC en de Colombiaanse regering een handtekening onder een vredesverdrag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!