Programma gemist?

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

01-08-2017 22:40

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay Alive - A Method voor te dragen en uit te diepen. Een feelgood-documentaire die kunstenaars en eigenlijk iedereen die worstelt met het passen in de hedendaagse maatschappij een hart onder de riem steekt. Documentaire: Iggy Pop presenteert ons een handleiding om als eigenzinnig individu te kunnen overleven in deze onpersoonlijke wereld. Hij baseert zich daarbij op 'Overleven - een handleiding' van Michel Houellebecq, en op zijn eigen ervaringen als beginnend rockartiest. Hielpen Iggy en Michel elkaar om te overleven? In zijn zonovergoten tuin in Miami draagt Iggy Pop voor uit het manifest 'Overleven - een handleiding' van Michel Houellebecq. In Frankrijk komen we Houellebecq en de mensen uit zijn wereld tegen, op wier levensverhalen deze tekst gebaseerd is. Houellebecq roept levensmoede dichters op om altijd terug te keren naar de oorsprong: het lijden. Iggy komt al lezend ook zichzelf tegen: hij herkent zijn eigen moeizame begin als artiest in het boekje van Houellebecq.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!