Programma gemist?

City folk gemist?

13-08-2017 17:10

City folk - Ljubljana

Franjo Hojski is gepensioneerd, maar werd twee jaar geleden ontdekt door een castingbureau. Sindsdien heeft hij gefigureerd in meer dan 200 commercials, tv-series en films. Daarnaast is Franjo enthousiast lid van een motorclub, ook al rijdt hij zelf geen motor en drinkt hij geen alcohol. Jaren geleden kampte hij met een alcoholprobleem, waardoor zijn huwelijk op de klippen liep. Maar inmiddels heeft hij al twintig jaar geen druppel gedronken. Veselka Pevec won een gouden medaille met schieten tijdens de Paralympics in Rio de Janeiro. Ze groeide op in de Kroatische stad Knin. Toen ze zeventien jaar oud was verbrak ze de relatie met haar vriend en wilde ze naar Belgrado in Servië verhuizen. Maar vlak voordat ze de trein wilde nemen schoot haar ex-vriendje zeven keer op haar. Veselka was zwaar gewond en voor de rest van haar leven veroordeeld tot de rolstoel. Ze vloog naar de Paralympics in Rio de Janeiro op exact dezelfde dag waarop ze op het treinstation van Knin werd neergeschoten. Payman Quasimian vluchtte uit Iran vanwege zijn geloof. Hij is een Bahá'í, een geloofsgemeenschap die door het Iraanse regime wordt vervolgd. Hij vroeg eerst asiel aan in de Verenigde Staten en begon een nieuw leven als stand-upcomedian. In zijn voorstellingen bekritiseert hij de situatie in zijn geboorteland. Een paar jaar later ontmoette hij een vrouw via internet en hij besloot terug te keren naar Iran. Meteen na de landing in Teheran werd hij gearresteerd op beschuldiging van het beledigen van de staat en werd hij gevangengezet. Na zijn vrijlating vluchtte hij opnieuw, nu via de Balkanroute en kwam hij terecht in Slovenië. Daar probeert hij voor de tweede keer in zijn leven als vluchteling een nieuw leven op te bouwen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

City folk gemist

De internationale variant van Urbania.

Uitzending gemist van City folk? Hier kun je alle uitzendingen van City folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!