Programma gemist?

Hotel Romantiek gemist?

03-09-2017 22:05

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en Jasper (bekend van Streetlab) brengen ze tien dagen met elkaar door. Ze ondernemen spannende activiteiten, voeren opdrachten uit en brengen vrije tijd samen door om elkaar beter te leren kennen. Aan het eind van elke dag bepaalt iedereen zijn of haar top 5 aan potentiële nieuwe liefdes. Zetten twee kandidaten elkaar op één? Dan mogen ze een avond en een nacht doorbrengen in een romantische berghut. Bloeien er relaties op? Hoeveel van de kandidaten hebben na zes afleveringen hun maatje gevonden? De deelnemers, in leeftijd tussen de 62 en 79 jaar, hebben allemaal hun eigen, vaak heftige verhaal: scheidingen, ernstige ziektes, weduwe, weduwnaar, sterfgevallen in de directe omgeving. Ze hopen via Hotel Romantiek opnieuw een grote liefde te treffen om samen oud te worden. In de eerste aflevering nemen 24 kandidaten in Zwitserland hun intrek in Hotel Romantiek. Al op de eerste dag zijn er karakters die er meteen uitspringen én springen ook de eerste vonken over. Wie had verwacht dat de senioren in alle rust van de berglucht zouden gaan genieten, komt bedrogen uit. Zo presenteren de vrouwelijke kandidaten zich aan de mannen op muziek van Martin Garrix, staat direct een lift naar een hoge bergtop op de agenda en komt een deel van de groep steppend weer naar beneden. Zo ver buiten hun comfort zone blijken de kandidaten elkaar direct te leren kennen, waarbij de ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper en Tim (Streetlab) ook een handje helpen. Al snel springen er vonken over en eindigt een eerste stel in de romantische berghut.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!