Programma gemist?

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

07-09-2017 21:45

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onderzoekt Ajouad gebieden en verhalen die in de eerste serie nog niet aan bod zijn gekomen. In dit tweede seizoen reist Ajouad ook naar Marokko, om te kijken en te voelen of hij zich in het geboorteland van zijn vader en moeder wellicht meer thuis voelt. Maar vooral spreekt hij, hier in Nederland, weer zeer openhartig met Nederlandse Marokkanen. Ook worden taboeonderwerpen en pittige discussies niet geschuwd. Gescheiden vrouwen hebben het moeilijk in de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap en een Marokkaanse vrouw met een Surinaamse man… Kan dat wel? Waarom breken Marokkaanse voetballers maar niet door naar de top van de top? Bij het thema mentaliteit vraagt Ajouad zich af waarom de talentvolle Marokkaanse voetballers het niet tot Barcelona of AC Milan schoppen. Hij sprak in mei van dit jaar met Abdelhak Nouri over dit onderwerp, zeven weken voordat de Ajacied begin juli een hersenbeschadiging opliep. Hoe zit het met het imago van ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad zoekt uit wat zijn bruiloft zou gaan kosten. Rapper Soufiane Eddyani rapt in tegenstelling tot zijn collega-rapper louter positieve teksten en is super populair. Is dat hoopvol? Verder wordt Ajouad door de buitenbeentjes hard op zijn nummer gezet: ze vinden hem beperkt en bekrompen. Daar is hij het vanzelfsprekend niet mee eens. Het programma Ajouad: kaaskop of mocro? geeft een diepere blik in een gemeenschap die normaal gesproken zeer gesloten is. Een ontdekkingstocht voor wederzijds begrip. Verrassend, eerlijk, kwetsbaar, confronterend en ontroerend.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!