Programma gemist?

Hotel Romantiek gemist?

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 79 jaar zijn inmiddels enigszins gewend aan elkaar, de Zwitserse berglucht en de steeds verrassende activiteiten. Voor het rodelen weten sommigen elkaar al direct te vinden. Andy en Trudy zoeken elkaar op, net als Henny en Wil en een aantal anderen. Tijdens het rodelen wordt er volop gezoend en ontstaan er nieuwe koppels. Als kandidaat Hans (67) bij aankomst zucht: 'Dit is snelle liefde,' spreekt hij niet alleen voor zichzelf. De band tussen Anke en Rieks wordt juist flink op de proef gesteld. Ook in een meer huiselijke setting helpen 'cupido's' Marlijn Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper en Tim (Streetlab) een handje. Zo probeert 'player' Jos Jan onder hun begeleiding een vrouw te veroveren in de keuken. Daar laat hij zomaar ook zijn zachte kant zien. Maar of die indruk maakt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!