Programma gemist?

CHE: Leven en Erfenis van een Revolutionair gemist?

20-09-2017 20:25

CHE: Leven en Erfenis van een Revolutionair - El Comandante

'El Comandante' gaat over het grootste succes uit het leven van Che Guevara: de revolutie op Cuba. Op 2 december 1956 is hij onderdeel van een rebellenleger bestaande uit 82 mannen, geleid door Fidel Castro, dat op de zuidkust van Cuba landt. Na een hevige guerrillaoorlog slagen Guevara en Castro erin de dictator Batista van het eiland te verjagen. De revolutie op Cuba verandert de voordien onbekende dokter Ernesto Guevara in de wereldberoemde mythe Che. Erik Dijkstra volgt het spoor van Che vanaf de plek waar hij aan land kwam in het oosten van Cuba tot aan Havana. Hij spreekt met oud-strijdmakkers van Guevara, maar bezoekt ook het fort La Cabaña waar aanhangers van Batista onder toeziend oog van Che Guevara werden geëxecuteerd.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

CHE: Leven en Erfenis van een Revolutionair gemist

Uitzending gemist van CHE: Leven en Erfenis van een Revolutionair? Hier kun je alle uitzendingen van CHE: Leven en Erfenis van een Revolutionair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!