Programma gemist?

Top Gear gemist?

22-09-2017 21:25

Top Gear - Terug: Top Gear

Vanaf vanavond is het 24ste seizoen van Top Gear te zien op Veronica. Het auto- en motormagazine van de BBC met Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris Harris wordt iedere vrijdag om 21:25 uur uitgezonden. Chris Harris test de exclusieve Ferrari FXXK uit op het racecircuit van Daytona in Florida. Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris racen daarna door Kazachstan in een Mercedes-sedan, een Volvo-break en een Londense taxi, die allen minstens 760.000 km op de teller hebben staan. Acteur James McAvoy is te gast in de studio.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Top Gear gemist

Top Gear is een BBC-televisieprogramma over auto's gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. The Stig rijdt in de auto's die besproken worden een "Power Lap" over het Top Gear-testcircuit. Het programma onderscheidt zich van andere automagazines door de humor van de presentatoren. De kijkdrempel van het programma ligt laag dankzij het weinige gebruik van vaktermen, waardoor het programma in vergelijking met andere autoprogramma's hoge kijkcijfers heeft.

Uitzending gemist van Top Gear? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 288
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!