Programma gemist?

Hotel Romantiek gemist?

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resultaten van de rolstoelrace zijn wat wisselender. In duo's moeten de kandidaten zo snel mogelijk door de straten van Bergen, waarbij ze onderweg ook nog de juiste voorwerpen moeten ophalen. De juiste combinatie van spieren en brains zal uiteindelijk overwinnen, maar voor het zover is heeft Andy naar eigen zeggen drie keer een bijna dood-ervaring meegemaakt en heeft Jan definitief ontdekt bij welke vrouw zijn hart ligt. Maar laat hij dat ook blijken en is het gevoel wederzijds? Voor ras-Amsterdammer Jos Jan (68) was al op de tweede dag duidelijk met wie hij graag naar huis zou willen. Tijdens een emotioneel uitje naar een rommelmarkt probeert hij het vertrouwen van zijn 'wereldmeisje', de Utrechtse Loes (68), te winnen. Daarbij laat 'player' Jos Jan zich van een onverwachte kant zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!