Programma gemist?

Van God los gemist?

25-09-2017 21:20

Van God los - Van God Los: dementie en paranoia

De tweede aflevering van Van God Los gaat over Kristina (gespeeld door Saskia Temmink) en Joris (Martijn Fischer), die gelukkig zijn met hun leven als hondenfokkers. Totdat Kristina plotseling op jonge leeftijd begint te dementeren. Dit uit zich onder andere in paranoia: Kristina raakt er -ten onrechte- van overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris gaat ervan uit dat de rechter dit zal verbieden: zijn vrouw is immers niet wilsbekwaam. Maar niets blijkt minder waar. Iemand die dement is, mag scheiden, juist omdat het overspel in het hoofd waar is. Joris probeert zich voor te bereiden op een leven zonder zijn vrouw. Maar dat valt hem nog zwaarder dan hij vreesde…
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!