Programma gemist?

Hunt vs. Lauda: De Grootste Rivalen In De Formule 1 gemist?

13-10-2013 22:00

Hunt vs. Lauda: De Grootste Rivalen In De Formule 1 - Afl. 1

Documentaire over de rivaliteit tussen de twee belangrijkste Formule 1-coureurs, James Hunt en Niki Lauda, tijdens het wereldkampioenschap van 1976.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hunt vs. Lauda: De Grootste Rivalen In De Formule 1 gemist

In 1976 beleeft de Formule 1 hoogtijdagen met de tweestrijd tussen de coureurs James Hunt en Niki Lauda. De twee kemphanen vechten om het belangrijkste kampioenschap in de autosport, de wereldtitel Formule 1. De Oostenrijker en de Brit kregen te maken met ups en downs. Van overwinningen tot een levensbedreigende crash van Niki Lauda op de Nürburgring, alles is te zien. Teammanagers, vrienden en familie van beide heren komen aan het woord en hun verhaal wordt verduidelijkt met nooit eerder vertoonde beelden.

Uitzending gemist van Hunt vs. Lauda: De Grootste Rivalen In De Formule 1? Hier kun je alle uitzendingen van Hunt vs. Lauda: De Grootste Rivalen In De Formule 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!