Programma gemist?

De Verdwijning Van Natalee Holloway gemist?

29-09-2017 20:29

De Verdwijning Van Natalee Holloway - Slot: De verdwijning van Natalee Holloway

Vanavond is de laatste aflevering van de documentairereeks 'De verdwijning van Natalee Holloway'. Die verdwijning domineerde onlangs opnieuw volop het nieuws. Met nieuwe informatie over de plek waar zij mogelijk begraven ligt, startte Dave Holloway samen met een privédetective in 2015 opnieuw een onderzoek. De zesdelige serie ‘De Verdwijning van Natalee Holloway’, die vanavond eindigt, volgt Dave Holloway, die samen met detective T.J. Ward op basis van nieuwe sporen een aangrijpend en inmiddels veelbesproken onderzoek uitvoert. In 2005 verdween Natalee tijdens een eindexamenreis op Aruba. Haar lichaam werd nooit gevonden en het mysterie hield de internationale pers jarenlang bezig. Ook de omstreden bekentenis die Joran van der Sloot in 2008 deed bij Peter R. de Vries heeft deze zaak niet opgelost. Jaren later is informatie van de oud-huisgenoot van de beste vriend van Joran van der Sloot degene die een nieuw licht laat schijnen over de zaak.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Verdwijning Van Natalee Holloway gemist

Documentaireserie waarin Dave Holloway wordt gevolgd tijdens zijn nieuwe, veelbesproken zoektocht naar informatie over de verdwijning van zijn dochter Natalee. Met nieuwe informatie over de plek waar zij mogelijk begraven ligt, startte vader Holloway in 2015 samen met privédetective T.J. Ward een onderzoek. Natalee verdween in 2005 tijdens een eindexamenreis op Aruba. Haar lichaam werd nooit gevonden en het mysterie hield de internationale pers jarenlang bezig. Ondanks de omstreden bekentenis van Joran van der Sloot in 2008 bij Peter R. de Vries, kon de zaak nooit opgelost worden. Jaren later is informatie van de oud-huisgenoot van de beste vriend van Joran van der Sloot reden om het onderzoek te heropenen.

Uitzending gemist van De Verdwijning Van Natalee Holloway? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdwijning Van Natalee Holloway kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!