Programma gemist?

Hotel Romantiek gemist?

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de presentatoren van Hotel Romantiek samen met de kandidaten een ultiem aandenken creëren. Daarom nemen Marlijn, Jasper en Daan hen mee naar een Alpenwei om daar een eigen invulling te geven aan het nummer 'The Lonely Goatherd' uit de film The Sound of Music. Na een uurtje oefenen onder leiding van een Zwitserse lerares blijken 24 Nederlandse 60-plussers een heel aardig jodelkoor te kunnen vormen. Tijdens een bijzondere wandeling lijken kunstenaar Tirza (71) en de eigenzinnige Rita (69) elkaar nog net op tijd te vinden. Als het 's avonds tijd is om het laatste 'hutkoppel' te kiezen, komt er een heel verrassend duo uit de bus.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!