Programma gemist?

VPRO Zomergasten gemist?

07-10-2017 22:35

VPRO Zomergasten - Herhaling: Van der Laan in Zomergasten

Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan is overleden. De VPRO blikt terug op zijn leven en de gesprekken die er met hem zijn geweest. Ter nagedachtenis aan de burgemeester wordt vanavond de uitzending van Zomergasten met Van der Laan herhaald. Eberhard van der Laan (Leiden, 1955 - Amsterdam, 2017) was van 2008 tot 2010 Minister van Wonen, Wijken en Integratie en van juli 2010 tot oktober 2017 burgemeester van Amsterdam. Hij stond bekend om zijn empathische maar ook doortastende optreden, waarvan hij o.a. blijk gaf bij de Amsterdamse zedenzaak rond Robert M., bij zijn aanpak van jonge veelplegers met de Top 600 en bij de besluitvorming rond de herdoping van de Amsterdam Arena tot Johan Cruijff Arena. In juli dit jaar was Eberhard van der Laan te gast bij Janine Abbring in Zomergasten. Een avond over verdraagzaamheid, vooruitgang en vertrouwen in jezelf.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

VPRO Zomergasten gemist

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van VPRO Zomergasten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!