Programma gemist?

Hotel Romantiek gemist?

08-10-2017 21:30

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan, Jasper, Stijn en Tim nog één keer alles in de strijd. Ze proberen ieder nog een kandidaat te helpen bij een poging het hart van een ander te veroveren. Daarbij worden onder meer een paraglide, een motor en een violiste ingezet. De oudste vrouwelijke kandidaat Diny (79) bedankt Johan (79) met een motorrit. Maar blijft het daarbij of hangt er nog liefde in de lucht? Tijdens de voorbereidingen op het afsluitende galabal is een bijzondere rol weggelegd voor kandidaat Tirza (71), die na dertig jaar het kappersvak weer oppakt. En de volgende ochtend is de spanning te snijden tijdens het allerlaatste keuzemoment: zijn er stellen gevormd, hoeveel en wie kiest voor wie? Daarbij worden ook de cupido’s nog echt verrast.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!