Programma gemist?

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

08-10-2017 21:30

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team van de regio Oost-Nederland dat werkt aan de zaak van Hugo Bootsma. Omdat de moord op 4 december 1995 gepleegd is wordt de zaak in de volksmond de sinterklaasmoord genoemd. Hugo is door tientallen messteken om het leven gebracht in zijn eigen woning aan de Bergstraat in Deventer. Hugo is pas een paar jaar voor zijn dood voor zijn seksuele voorkeur voor mannen uitgekomen. De recherche wil graag het motief voor de moord weten. Was het een crime passionel, had Hugo een zakelijk conflict of was er iets anders aan de hand?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!