Programma gemist?

Heel Holland Bakt gemist?

22-10-2017 20:25

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie houdt het hoofd koel? Dan is het tijd voor de laatste technische opdracht van dit seizoen. Daarvoor maken ze twee Kardinaal Schnitten. De moeilijkheid zit ‘m in het bakken. De biscuit en het schuim horen beide gaar te zijn, maar níet droog. Tot slot maken de bakkers een spetterend spektakelstuk. Voor de laatste keer trekken ze alles uit de kast. En dan is de tijd om. Vrienden, familie en geliefden verzamelen zich in en rondom de tent. De jury beraadt zich op het laatste oordeel. Wie wordt de Beste Thuisbakker van 2017?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!