Programma gemist?

Talenten zonder centen gemist?

24-10-2017 20:30

Talenten zonder centen - Terug: Talenten zonder Centen

De drie Volendamse vrienden Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer reizen samen met bekende gasten de wereld rond voor een nieuw seizoen van Talenten zonder centen. Zonder een cent op zak moeten de mannen de gekste klusjes doen om een dak boven hun hoofd te verdienen. Zo trekken Nick en Kim-Lian letterlijk alles uit de kast als ze zichzelf in een hamburgerpak hijsen. Houdt dit vreemde bijbaantje ze van de straat? Het tweede seizoen van Talenten zonder centen is vanaf vanavond te zien bij SBS6. De drie vrienden proberen samen met een wisselende BN’er het hoofd boven water te houden tijdens hun reizen. Zo regelt Herman den Blijker dat de mannen een persoonlijke versie van hun ‘Julia’ zingen en werken Herman en Simon in een Ierse pub om geld bij elkaar te krijgen, wat ze vervolgens bijna allemaal uitgeven aan lekker eten. Jennifer Hoffman neemt de drie mee het oerwoud in om geld bij elkaar te sprokkelen. De mannen ontdekken een bijzondere angst van hun gast Bobbi Eden en zetten Leontine Borsato aan het schoonmaken om eten op tafel te krijgen. De namen van de overige deelnemers worden binnenkort bekendgemaakt. In Talenten zonder centen worden Kees, Nick en Simon in elke aflevering met een andere BN’er in een ander land gedropt, waarbij ze niet kunnen terugvallen op hun bekendheid of geld. Vlak voor vertrek moeten ze namelijk hun portemonnee afgeven en krijgen zij de bestemming van Kees Tol te horen. En dan kan het grote avontuur beginnen. Lukt het ze weer om drie dagen te overleven dankzij hun talenten?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Talenten zonder centen gemist

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, ...

Uitzending gemist van Talenten zonder centen? Hier kun je alle uitzendingen van Talenten zonder centen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!