Programma gemist?

How to lose friends and alienate people gemist?

01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet makkelijk. Als hij door het prestigieuze Sharps magazine gevraagd wordt om in New York te komen werken, gaat het pas echt mis. Hij valt als een blok voor de eerste ster die hij tegenkomt - de sexy actrice Sophie Maes. Sidney's collega Alison Olsen probeert hem te remmen om gênante toestanden te voorkomen. Maar Sidney is door het dolle en vastbesloten de nieuwe beste vriend van de sterren te worden!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!