Programma gemist?

Operatie Live gemist?

04-11-2017 02:45

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Ria

Ria is getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Eind 2015 ontdekt ze een schijf in haar borst die niet weggaat. Via de huisarts wordt ze doorverwezen; de diagnose borstkanker met uitzaaiingen naar de oksel is helaas een feit. Na de eerste emotionele schok wordt het behandeltraject met chemotherapie, bestraling inclusief het verliezen van haar haren ingezet. Verdere behandeling is noodzakelijk. Na voorlichting over verschillende behandelmethodes kiest Ria voor een directe DIEP flap operatie. Deze ingreep ondergaat zij in 2016. Dat betekent voor haar dat haar borst wordt verwijderd en met weefsel uit haar buikwand een nieuwe borst wordt gemaakt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Operatie Live gemist

In Operatie Live bent u getuigen van een live operatie. In 2010 stond een open hartoperatie centraal en in 2011 een hersenoperatie. Het doel van de uitzendingen is het wegnemen van angst omtrent ingrijpende operatie.

Uitzending gemist van Operatie Live? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!