Programma gemist?

Laos, Seizoen 9 gemist?

21-11-2017 21:30

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Nadat ze haar studie geneeskunde heeft afgerond, besluit Claudie om een paar weken door Azië te reizen. Tijdens haar reis ontmoet ze de Australische Jack. De vonk springt over en de chemie is zelfs zo sterk dat Jack met haar mee terugkomt naar Nederland. Eenmaal terug in Nederland vindt Claudie meteen een baan als cardioloog, maar Jacks droom is iets heel anders; het openen en runnen van een hostel in Laos. Claudie besluit haar eigen ambities voorlopig op te geven om samen met Jack zijn droom te verwezenlijken. Maar als hun plannen eindelijk vorm beginnen te krijgen, zorgt een emotionele gebeurtenis ervoor dat de emigratie toch op losse schroeven komt te staan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!