Programma gemist?

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

22-11-2017 20:30

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller goed kunnen gebruiken. Hans en Petra kregen 20 jaar geleden twee prachtige dochters, Lesley en Laura. Helaas bleek al snel dat de tweeling verstandelijke en lichamelijke beperkingen had. Met name Laura heeft heel overal hulp bij nodig, ze kan niet praten, lopen, zelf eten of zelfstandig zitten. Ze sjouwen iedere ochtend en iedere avond hun dochter de trap naar badkamer en slaapkamer op en af. Dat is nauwelijks te doen. De gemeente vergoedt geen traplift, omdat het gezin volgens de gemeente beter naar een gelijkvloerse woning kunnen verhuizen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!