Programma gemist?

Dat had je gedacht gemist?

23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, hoe slim ook, houdt ons regelmatig voor de gek. Hoe zit dat? Onder leiding van filosoof Johan Braeckman worden vier thema's onderzocht en doen honderd vrijwilligers mee aan psychologische tests die de verschillende gedachtegangen blootleggen. Ons brein, hoe slim ook, houdt ons regelmatig voor de gek. Hoe zit dat? Met filosoof Johan Braeckman worden in dit programma vier thema’s onderzocht: Waarom houden we onszelf voor de gek? Waarom hebben we zoveel vooroordelen? Waarom nemen we te veel risico? En waarom geloven we in complotten?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!