Programma gemist?

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

23-11-2017 19:35

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering zijn de jongens verrast, wanneer Penny hen uitnodigt voor haar Halloween Party. Ze besluiten op de uitnodiging in te gaan, maar het feest pakt anders uit dan ze in gedachten hadden. Leonard, Sheldon, Wolowitz en Koothrappali nemen een uitdagend en gewaagd experiment aan, namelijk het bijwonen van het Halloween-feest dat wordt gegeven door hun lekkere buurjongen, Penny.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!