Programma gemist?

Sandd, Seizoen 1 gemist?

23-11-2017 21:30

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de werknemers hebben geen idee dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk de hoogste baas is. Sandd directeur Rob Brakenhoff gaat undercover binnen zijn eigen bedrijf. De 20.000 werknemers van Sandd bezorgen zo?n 1700 miljoen poststukken per jaar. De postbezorgers en -sorteerders die Rob aan het werk zetten hebben geen idee dat deze zogenaamde ?langdurig werkloze? hun grote baas is. Tijdens de undercoverdagen komt de directeur achter schokkende feiten die hij anders nooit gehoord zou hebben. Daarnaast leert hij zijn medewerkers beter kennen en luistert hij naar hun bijzondere levensverhalen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!