Programma gemist?

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

26-11-2017 08:45

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een groot deel van deze klussen zélf moeten uitvoeren. Een jaar geleden verhuisden Suze en Damon naar een klassieke jaren ?30 woning vlakbij het strand van Noordwijk. Suze en Damon moesten snel verhuizen vanwege de tweede baby die opkomst was. Ze hebben de kinderkamers aangepakt maar aan de rest zijn ze niet toegekomen. Suze en Damon zijn best handig als het gaat om doe-het-zelven maar als je het niet eens kunt worden over het grote plan schuif je die bezoekjes aan de bouwmarkt makkelijk voor je uit.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!