Programma gemist?

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

29-11-2017 21:35

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? Rik en Tamara werken beiden in het onderwijs en hebben elkaar dan ook leren kennen als ?leuke collega?s?. Toen ze een relatie kregen hebben ze op een gegeven moment als ?test? dit huis bezichtigd om na te gaan of ze dezelfde ideeën/smaak hadden. Dat huis hebben ze toen direct gekocht en nog steeds zijn ze gelukkig met elkaar. Maar nu wil Rik verbouwen. Hij vindt het huis heerlijk en een prima plek voor de kinderen. Tamara wil verhuizen, aangezien zij hoopt op een nieuwe keuken en een grotere woonkamer.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!